De grootste Nederlandse palletproducent

Met zes miljoen pallets per jaar is PKF/POST de grootste Nederlandse palletproducent. Ruim 30% van alle in Nederland geproduceerde pallets komt van de PKF/POST productielocaties in Finsterwolde en Venlo.

Uit milieuoverweging verwerkt PKF/POST voornamelijk gedroogd hout. Dankzij 30% gewichtsbesparing is dit duurzamer dan het transport van vers hout.

Naast het maken van pallets, zit logistiek in de genen van ons bedrijf. Wij leveren een logistiek totaalconcept. We zorgen ervoor dat de juiste pallets op het juiste moment op de juiste plek én in de gewenste verwerkingsvolgorde, bij u klaar staan voor gebruik in uw productieproces.

Bovendien bieden wij 100% leveringsgarantie!

  • Beste pallets in de markt

  • Volledig volgens klantwens gemaakt

  • Uit geschaafd of gekalibreerd voorgedroogd hout

  • 6 uur van maatwerkproductie tot levering

  • Concurrerende prijs

Onze pallets voor

Nieuws

Nieuwe productielijn in gebruik genomen

In Finsterwolde is de nieuwe productielijn PF12 in gebruik genomen. Deze lijn is uniek in Europa en volledig hybride. Dit betekent dat wij er – in één doorlopende productieflow – pallets op kunnen maken die verschillen in aantal, afmeting en…

Nieuwe trucks en trailers in Venlo

Voor onze vestiging in Venlo zijn wij een overeenkomst aangegaan met een nieuwe transporteur: E3 International Delivery & Taxi Services in Grubbenvorst. Dit bedrijf reed incidenteel al voor ons, maar verzorgt nu exclusief het vervoer van onze pallets vanuit Venlo….