De grootste Nederlandse palletproducent

Met zes miljoen pallets per jaar is PKF/POST de grootste Nederlandse palletproducent. Ruim 30% van alle in Nederland geproduceerde pallets komt van de PKF/POST productielocaties in Finsterwolde en Venlo.

Uit milieuoverweging verwerkt PKF/POST voornamelijk gedroogd hout. Dankzij 30% gewichtsbesparing is dit duurzamer dan het transport van vers hout.

Naast het maken van pallets, zit logistiek in de genen van ons bedrijf. Wij leveren een logistiek totaalconcept. We zorgen ervoor dat de juiste pallets op het juiste moment op de juiste plek én in de gewenste verwerkingsvolgorde, bij u klaar staan voor gebruik in uw productieproces.

  • Beste pallets in de markt

  • Volledig volgens klantwens gemaakt

  • Uit geschaafd of gekalibreerd voorgedroogd hout

  • 6 uur van maatwerkproductie tot levering

  • Concurrerende prijs

Onze pallets voor

Nieuws

MVO verslag 2021 beschikbaar

‘Duurzaam DNA’ is de titel van ons MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) verslag 2021. In dit rapport is te lezen welke doelen wij sinds het vorige rapport (2017) hebben gerealiseerd, en welke wij in de komende vier jaar willen bereiken. Dit…

Nieuwe productielijn in gebruik genomen

In Finsterwolde is de nieuwe productielijn PF12 in gebruik genomen. Deze lijn is uniek in Europa en volledig hybride. Dit betekent dat wij er – in één doorlopende productieflow – pallets op kunnen maken die verschillen in aantal, afmeting en…