Land- en tuinbouw pallets

PKF/POST Pallets maakt functionele pallets voor toepassing in de landbouw en tuinbouw. Afgestemd op product en gebruik voor bijvoorbeeld de aardappel-, groente- en fruitteelt. In iedere gewenste uitvoering en kwaliteit. Bovendien zijn de pallets geschikt voor intercontinentale landbouw en tuinbouw export (HT behandeld volgens de ISPM 15 norm).

Zes miljoen pallets per jaar

PKF/POST is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1964. De hoofdvestiging is in Finsterwolde en er is een productielocatie in Venlo. Vanuit deze strategische locaties in Noord- en Zuid-Nederland, beiden langs de grens met Duitsland, worden meerdere West-Europese markten bediend. Met in totaal 150 medewerkers op beide productielocaties produceert PKF/POST zes miljoen pallets per jaar.

Absolute leveringsgarantie

Onze logistieke belofte is absolute leveringsgarantie. Deze kunnen wij bieden omdat wij voor onze houtvoorraden niet direct afhankelijk zijn van externe zagerijen. Op beide productielocaties hebben wij grote hoeveelheden gedroogd lang hout op voorraad. Afhankelijk van klantvraag kunnen wij deze op onze geavanceerde schaaf-kort installaties direct verwerken tot halffabrikaat voor onze pallet productiemachines.

Verdeeld over Finsterwolde en Venlo hebben wij in totaal acht productielijnen in gebruik. Elke lijn staat in een eigen hal, dit is onze garantie voor productiecontinuïteit.

Continuïteit

Onze bedrijfsprocessen worden aangestuurd op basis van kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie. Dit hebben wij vastgelegd volgens de ISO 9001 norm.

Dankzij continue innovatie, een geavanceerd machinepark en slimme logistieke oplossingen bieden wij niet alleen de beste pallet in de markt, maar laten wij ook zien dat wij als geen ander de wensen van onze afnemers in hun voordeel kunnen invullen.

PKF/POST is de nummer één palletleverancier in Nederland.

Land en tuinbouw pallets

Bedrijfsfilm