Maatschappelijk

Alle PKF/POST medewerkers werken om prettig te kunnen leven. Daarom is het logisch dat wij zorgen voor een comfortabele werkplek in een plezierige omgeving. Deze omgeving is groter dan alleen ons woon- en werkgebied.

Zekerheid en veiligheid

Onze productielocaties – Finsterwolde en Venlo – liggen beide aan de rand van Nederland en kenmerken zich door trotse bewoners. Vanuit deze trots is er een grote betrokkenheid bij alles wat wij denken en doen. Een mooie karaktereigenschap voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze medewerkers zekerheid en een veilige en ergonomisch verantwoorde werkplek. Maar ook buiten de poort leveren wij een bijdrage aan het welzijn van de inwoners in ons werkgebied. Met geld en faciliteiten ondersteunen wij lokale verenigingen, (culturele) activiteiten en goede doelen.

Medewerkers, regio en branche

Dit betekent dat wij bewust omgaan met onze leefomgeving en zuinig zijn op alles wat – en iedereen die – met ons verbonden is. Kleinschalig in de directe nabijheid, maar ook in het grotere geheel van onze wereld. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een duurzame toekomst en zien dit als een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor de hele branche. Daarom spelen wij een actieve rol in het stimuleren van duurzaam denken én handelen in de hele productieketen.

PKF/POST Pallets heeft een bestuursfunctie binnen de Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV). Deze vereniging is al 70 jaar dé brancheorganisatie voor producenten, handelaren en reparateurs van houten pallets en verpakkingen. De EPV behartigt de belangen van de branche in het algemeen en van haar leden in het bijzonder.

medewerkster-550x368
epv-logo2021