Food en feed pallets

PKF/POST Pallets maakt food en feed pallets, superieure geschaafde pallets voor de voedingsmiddelenindustrie en diervoederindustrie. Eventueel voorzien van een machinaal op de pallet gelijmde PE folie ter extra bescherming van op de pallet geplaatste producten.

De food en feed pallets van PKF/POST worden gemaakt van gedroogd hout, zonder splinters en zijn 100% vrij van schimmel of verontreiniging. Wij verwerken alleen gekalibreerd of geschaafd hout. Hierdoor zijn onze pallets van constante kwaliteit, volledig vlak en binnen uiterst geringe maattoleranties. Perfect voor gebruik op automatische verpakkingslijnen met (ont)stapelrobots en transportrobots (agv’s). De productie sluit aan op de HACCP en ISO 22000 systemen.

Zes miljoen pallets per jaar

PKF/POST is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1964. De hoofdvestiging is in Finsterwolde en er is een productielocatie in Venlo. Vanuit deze strategische locaties in Noord- en Zuid-Nederland, beiden langs de grens met Duitsland, worden meerdere West-Europese markten bediend. Met in totaal 150 medewerkers op beide productielocaties produceert PKF/POST zes miljoen pallets per jaar.

Absolute leveringsgarantie

Onze logistieke belofte is absolute leveringsgarantie. Deze kunnen wij bieden omdat wij voor onze houtvoorraden niet direct afhankelijk zijn van externe zagerijen. Op beide productielocaties hebben wij grote hoeveelheden gedroogd lang hout op voorraad. Afhankelijk van klantvraag kunnen wij deze op onze geavanceerde schaaf-kort installaties direct verwerken tot halffabrikaat voor onze pallet productiemachines.

Verdeeld over Finsterwolde en Venlo hebben wij in totaal acht productielijnen in gebruik. Elke lijn staat in een eigen hal, dit is onze garantie voor productiecontinuïteit.

Continuïteit

Onze bedrijfsprocessen worden aangestuurd op basis van kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie. Dit hebben wij vastgelegd volgens de ISO 9001 norm.

Dankzij continue innovatie, een geavanceerd machinepark en slimme logistieke oplossingen bieden wij niet alleen de beste pallet in de markt, maar laten wij ook zien dat wij als geen ander de wensen van onze afnemers in hun voordeel kunnen invullen.

PKF/POST is de nummer één palletleverancier in Nederland.

Food en feed pallets

Bedrijfsfilm