Schaaf-kort-installatie PKF/POST Pallets, voor houten pallets

Over PKF/POST

PKF/POST is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1964. De hoofdvestiging is in Finsterwolde en er is een productielocatie in Venlo. Vanuit deze strategische locaties in Noord- en Zuid-Nederland, beiden langs de grens met Duitsland, worden meerdere West-Europese markten bediend. Met in totaal 150 medewerkers op beide productielocaties produceert PKF/POST zes miljoen pallets per jaar.

Houten pallets

Wij maken houten pallets voor de voedingsmiddelenindustrie en de diervoederindustrie, voor de farmaceutische industrie, voor de papier- en kartonindustrie, voor de automobielindustrie, voor de chemische industrie en ook voor gebruik in de bouw en de land- en tuinbouw. PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification) gecertificeerd hout uit Europese productiebossen is onze belangrijkste grondstof.

Continuïteit

Onze bedrijfsprocessen worden aangestuurd op basis van kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie. Dit hebben wij vastgelegd volgens de ISO 9001 norm.

Dankzij continue innovatie, een geavanceerd machinepark en slimme logistieke oplossingen bieden wij niet alleen de beste pallet in de markt, maar laten wij ook zien dat wij als geen ander de wensen van onze afnemers in hun voordeel kunnen invullen.

PKF/POST is de nummer één palletleverancier in Nederland.

iso_9001