Pallets

Food en feed pallets

Pallets voor food en feed

Superieure geschaafde pallets, eventueel voorzien van een machinaal op de pallet gelijmde PE folie ter extra bescherming van op de pallet geplaatste producten. De pallets worden gemaakt van gedroogd hout, zonder splinters en zijn 100% vrij van schimmel of verontreiniging. Wij verwerken alleen gekalibreerd of geschaafd hout. Hierdoor zijn onze pallets van constante kwaliteit, volledig vlak en binnen uiterst geringe maattoleranties. Perfect voor gebruik op automatische verpakkingslijnen met (ont)stapelrobots en transportrobots (agv’s). De productie sluit aan op de HACCP en ISO 22000 systemen.

pharma pallets

Pallets voor pharma

De best mogelijke pallets, vaak met machinaal verlijmde PE folie als extra bescherming van uw producten. Gemaakt van gedroogd hout zonder splinters. 100% vrij van schimmel of verontreiniging en gecontroleerd op uitstekende spijkers. PKF/POST Pallets verwerkt alleen gekalibreerd of geschaafd hout, hierdoor zijn de pallets volledig vlak en van constante kwaliteit. Ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik op automatische verpakkingslijnen met (ont)stapelrobots en transportrobots (agv’s). Onze pharma pallets zijn beter dan standaard in de branche.

papier en karton pallets

Pallets voor papier en karton

Gekalibreerde pallets, precies op maat van uw producten en productiemachines. Naar wens voorzien van een machinaal op de pallet gelijmde PE folie. Bijzonder geschikt voor volautomatische verwerking op verpakkingslijnen met (ont)stapelrobots en transportrobots (agv’s). Extreem korte productie- en levertijden; van orderontvangst tot levering in slechts zes uur. Gestapeld in elke gewenste hoogte en voorzien van (kleuren)labels. Door eigen chauffeurs geleverd en bij uw snijmachines gelost in de door u gewenste verwerkingsvolgorde. Volledig digitale – en daardoor foutloze – orderverwerking, in connectie met uw ict-systemen.

Automotive pallets

Pallets voor automotive

Hoogwaardige op maat gemaakte pallets, vervaardigd van gekalibreerd hout en geschikt voor verwerking in geautomatiseerde productieprocessen. PKF/POST Pallets heeft op haar productielocaties grote voorraden lang hout. Deze korten wij zelf af voor iedere gewenste palletmaat. Zo kunnen we snel inspelen op de schommelende behoeftes van onze afnemers. Voor intercontinentale export verwerken wij HT behandeld hout volgens de ISPM 15 norm.

Chemie pallets

Pallets voor chemie

Klant-specifieke pallets die de kwaliteit van CP standaarden overstijgen, geschikt voor meervoudig gebruik. Met een meerwaarde op basis van service en logistiek. Maatvaste pallets, naar wens gemaakt van gedroogd hout en/of HT behandeld volgens de ISPM 15 norm en hiermee geschikt voor probleemloze wereldwijde export.

Bouw pallets

Pallets voor de bouw

Sterke éénmalige pallets, groot of klein, enkel- of dubbeldeks en afgestemd op product en gebruik. Voor bijvoorbeeld stenen, gipsplaten of isolatiemateriaal. Uit voorraad geleverd of per bestelling geproduceerd. Grote dubbeldeks twee-weg pallets produceren wij ook machinaal.

Land en tuinbouw pallets

Pallets voor land- en tuinbouw

Functionele pallets, afgestemd op product en gebruik voor bijvoorbeeld de aardappel-, groente- en fruitteelt. In iedere gewenste uitvoering en kwaliteit, en geschikt voor intercontinentale export (HT behandeld volgens de ISPM 15 norm).

Speciale pallets

Specials

Bijvoorbeeld pallets met afwijkende maten, specificaties, logistieke afspraken of in buitengewone aantallen. Maar altijd op basis van de hierboven, in de verschillende productgroepen, beschreven kwaliteit.